Airco vullen en bijvullen kost in Almere slechts €69

Bij anderen zie je vaak aanbieding hier, speciale acties daar, van zoveel eerst naar maar zoveel nu en zelfs dan zijn andere garages bijna 2x zo duur.

De kosten voor het vullen van een airco die verschillen nogal. Hoe weet je of je niet te veel betaald en ook of het dan wel echt goed is, met goedgekeurd betrouwbaar gas, etc, etc.

Tja, lees dan onze recente google reviews maar door en laat je daarna door ons overtuigen met onze gratis airco check en de airco vulservice die ALTIJD goed en goedkoop is.

Kijk maar goed naar de airco bijvullen kosten bij "Kwikfit" (139 euro voor R134a en 199 euro voor R1234yf), "Euromaster" (101 euro voor R134a tot 350 gram daarna 35 euro per 100 gram) of een "Profile" (155 euro voor R134a), ze zijn allemaal duurder 😉.

Of de kosten eerst zogenaamd omhoog en dan weer korting geven met een aanbieding? Nee daar doen wij niet aan.

Airco bijvullen Almere Stedenwijk (naast NewYork Pizza en tegenover Kwikfit ;-)) heeft gewoon altijd haar airco servicebeurt voor het beste tarief van 69 euro voor het R134a koudemiddel. (En alleen als we meer dan 300 gram moeten bijvullen dan rekenen we daar 10 euro per 100 gram voor).

Airco vullen is dus heel verstandig want elk jaar verliest de airco van je auto gemiddeld 10% aan koudemiddel! En dit koudemiddel is er niet alleen om te koelen maar dient ook als smeermiddel. Airco service beurten zijn er dus niet voor niets.

Airco’s in auto’s zijn niet onderhoudsvrij. Hoewel veel autobezitters dat vaak niet beseffen kan je dat dus veel geld kosten aan hoge airco reparatie kosten, vraag je garage maar wat een airco reparatie normaal kost, wat een hele nieuwe compressor kost inclusief het hele airco systeem doorspoelen en alles opnieuw er op zetten helemaal compleet …is niet goedkoop, dus beter voorkomen door jaarlijks even je airco te laten controleren, dat is uiteindelijk veel goedkoper.

Daarom ook het advies om de auto airco jaarlijks te checken en te laten onderhouden en bij te vullen. U kunt dit klusje natuurlijk bij de dealer laten doen, maar dat is vaak niet goedkoop en zelfs onnodig duur. Wij vullen professioneel en goedkoop uw auto airco al vanaf het zeer aantrekkelijke tarief van 69 euro.

De meeste mensen kiezen voor de 10 euro extra versie met extra UV traceer vloeistof.

Wees dus slim en loop geen risico op kapotte onderdelen en doe de airco check. Bel of whatsApp ons nu om een afspraak te maken op Vlaardingenstraat 3 te Almere-Stedenwijk. Of ga meteen naar de online agenda tool om uw airco bijvullen afspraak in te plannen!

Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30 - 18:00 en zaterdag van 09:00 - 17:00 Per WhatsApp zijn we 24/7 bereikbaar voor vragen.